U bent op zoek naar een school voor uw kind. Wij hopen dat u geïnteresseerd bent in onze school!

Deze website geeft een idee waar de school voor staat en waar de school voor gaat. Maar er gaat natuurlijk niets boven echt contact. We nodigen u dan ook graag uit om u een beeld te geven van onze school. U kunt hiervoor contact opnemen met de school. Uiteraard geldt dit ook voor de peuterspeelzaal.

Nieuwe leerlingen kunnen na een intakegesprek op school met de directie of met de manager van de peuterspeelzaal door de ouders ingeschreven worden. Wanneer de inschrijving een feit is, wordt afgesproken wanneer het kind wordt toegelaten. Voor kinderen van 4 jaar wordt, in overleg met de leerkracht, het kind uitgenodigd om voor die tijd enkele dagdelen te komen meedraaien.

Wanneer een kind wordt aangemeld van een andere school, dan vindt niet zonder meer de inschrijving plaats. In dat geval wordt zowel bij de ouders als bij de school van herkomst geïnformeerd naar de redenen van overplaatsing en naar de vorderingen van het kind. Het kind wordt niet ingeschreven wanneer blijkt dat het in kortere tijd al meerdere keren van school is gewisseld, tenzij er redenen zijn die dit rechtvaardigen.

De Fontein is verplicht om verhuiskinderen altijd toe te laten, tenzij bijvoorbeeld de groepen al vol zijn. Voor de opvang in de peuterspeelzaal gaat plaatsing altijd in overleg met de ouders.

Wilt u op gesprek komen vul dan uw gegevens in via het contactformulier en de directie neemt contact met u op. U kunt ook telefonisch contact met ons zoeken voor het maken van een afspraak.