Peuterspeelgroep De Peuterbol zit inpandig in ons schoolgebouw. De PSG is van onze partner Kinderopvang SKR

Gezellige locatie met leuke speelruimte
De locatie is gezellig en gelegen in basisschool De Fontein. Zo kunnen de peuters alvast een beetje wennen aan de school. De ruimte heeft veel daglicht en er is een leuke speelruimte.

Buiten spelen
Buiten spelen vinden wij een belangrijk onderdeel van de dag en dat doen wij zo vaak als mogelijk is. Wij maken hiervoor gebruik van het plein dat wij delen met de kleutergroepen van de basisschool.

Stimulerend aanbod aan activiteiten
Wij bieden een gevarieerd spelaanbod en leermogelijkheden met veel verschillend materiaal en speelgoed. Ons gemotiveerde team staat garant voor een veilige, leuke en stimulerende opvang van je kind.

Gezonde verantwoorde voeding
Gezonde voeding vinden wij belangrijk. Wij geven bijvoorbeeld als tussendoortje gezonde snacks (tomaat, komkommer, kaakje) en schenken alleen limonadesiroop zonder kunstmatige zoetstoffen. Indien kinderen trakteren adviseren wij een gezonde traktatie, kijk bijvoorbeeld op www.gezondtrakteren.nl en www.gezonde-traktatie.nl. Wij houden uiteraard ook rekening met speciale wensen (allergie, geloofsovertuiging e.d.). Alleen bij uitstapjes of grote feesten worden weleens frietjes gehaald, pannenkoeken gebakken, of tosti’s of chips gegeten.

Rust en ritme
Elk kind is anders, elke leeftijdsgroep heeft andere behoeften, dus daarmee houden wij ook rekening. Dagelijks zijn er vaste onderdelen: samen in de kring, een activiteit, vrij spelen. Maar elke dag is ook een beetje anders. Er wordt rekening gehouden met het kind als individu. Is het moe en heeft het rust nodig, dan krijgt dat kind dat ook. Even lekker in een stil hoekje of op schoot.

Openingstijden
Peuterspeelgroep De Peuterbol is open op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Deze locatie heeft één groep van maximaal 16 kinderen per dagdeel.

Peuterspeelgroep De Peuterbol
Scheldeplein 4
2987 EL Ridderkerk
bij CBS De Fontein in de wijk Bolnes

T: 0180-200055
E: psg.peuterbol@s-k-r.nl

Locatiemanager: Bianca Blom
T. b.blom@s-k-r.nl

Medewerker klantenservice: Ingrid van Hattem
T. ingridvanhattem@s-k-r.nl

Kijk voor meer informatie en inschrijven hier:
s-k-r.nl/peuterspeelgroep/peuterspeelgroep-de-peuterbol