Peuterspeelgroep De Peuterbol zit inpandig in ons schoolgebouw. Deze opvanglocatie is van onze partner Kinderopvang SKR.

Doordat de peuters binnen ons schoolgebouw worden opgevangen kunnen ze alvast een beetje wennen aan de school. Het lokaal heeft veel daglicht en er is een leuke speelruimte en volop plek voor activiteiten. Buitenspelen is ook een belangrijk onderdeel van de dag en dat doen ze met de peuters zo vaak als mogelijk is. Het speelplein wordt gedeeld met de kleutergroepen van de basisschool.

Stimulerend aanbod aan activiteiten
Er wordt een gevarieerd spelaanbod aangeboden en leermogelijkheden met veel verschillend materiaal en speelgoed. Het gemotiveerde team staat garant voor een veilige, leuke en stimulerende opvang van je kind.

Verantwoord lekker en gezond tussendoortje
Als tussendoortje bieden ze de kinderen gezonde snacks zoals tomaat of komkommer. Er hoeft ook geen drinken te worden meegegeven van thuis. Er wordt rekening gehouden met speciale wensen (allergie, geloofsovertuiging e.d.). Bij uitstapjes of grote feesten worden ook weleens frietjes gehaald, pannenkoeken gebakken, of tosti’s of chips gegeten.

Rust en ritme
Elk kind is anders, elke leeftijdsgroep heeft andere behoeften. Dagelijks zijn er vaste onderdelen: samen in de kring, een activiteit, vrij spelen. Maar elke dag is ook een beetje anders. Is je kind moe en heeft het even rust nodig, dan krijgt je peuter dat ook. Even lekker in een stil hoekje spelen of op schoot, mag ook.

Openingstijden
Peuterspeelgroep De Peuterbol is open op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Deze locatie heeft één groep van maximaal 16 kinderen per dagdeel.

Peuterspeelgroep de Peuterbol
Scheldeplein 4
2987 EL Ridderkerk

T: 0180-200055
E: psg.peuterbol@s-k-r.nl

Clustermanager: Bianca Hoogendoorn
E. b.hogendoorn@s-k-r.nl

Meer informatie? Stuur dan een email via info@s-k-r.nl of vul meteen een inschrijving in via de website van Kinderopvang SKR .