Wij werken voornamelijk samen met peuterspeelgroep De Peuterbol onderdeel van Kinderopvang SKR.

De peutergroepen zijn speciaal bestemd voor kinderen vanaf 2 jaar en zijn een goede voorbereiding op de basisschool. Peuters zijn steeds meer toe aan uitdaging en samenspel. De pedagogisch medewerkers bieden activiteiten aan die bij de belevingswereld en het ontwikkelingsniveau van de peuters passen.
Zelfstandigheid en de ontwikkeling daarvan heeft de specifieke aandacht bij de groep. Spelenderwijs en in interactie met andere kinderen en pedagogisch medewerkers doen kinderen allerlei ervaringen op en vergroten ze o.a. hun woordenschat en taalvaardigheid. Eventuele taal- of ontwikkelachterstanden worden zo op tijd ontdekt.

De samenwerking met SKR en Peuterspeelgroep De Peuterbol is voor de Fontein erg belangrijk. Samen met de medewerkers van De Peuterbol proberen wij onze toekomstige kleutertjes zo goed mogelijk voor te bereiden op hun komst op CBS de Fontein.

Peuterspeelgroep De Peuterbol is van maandag tot en met vrijdag-ochtend geopend van 8.45 uur tot 11.45 uur. Op de middagen zijn de peuters daar welkom van 13.00 uur tot 16.00 uur. Behalve op woensdagmiddag, dan is de peuterspeelgroep gesloten. Bij deze peuterspeelgroep dient u te kiezen voor een ochtend en een middag opvang.

Bezoek voor informatie de website van SKR