Voorschoolse- en naschoolse opvang (VSO en BSO)

Voor en na schooltijd en in de schoolvakanties kunnen ouders gebruikmaken van de buitenschoolse opvang. Onze school heeft daar een samenwerking voor met Kinderopvang SKR.

Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met ongeveer 6 jaar worden opgevangen bij BSO De Fontein. Deze locatie is gelegen binnen ons schoolgebouw.

Voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar kunnen ouders een plaats reserveren bij BSO De Buitenbol. Deze locatie ligt dichtbij school en is lopend te bereiken, gelegen direct naast kinderdagverblijf Andrea.

Een vast team van pedagogisch medewerkers verzorgen de opvang van de kinderen. Er is van alles te beleven bij beide opvanglocaties. Binnen zijn er uitdagende activiteiten te doen zoals knutselen, spelletjes of spelen aan de voetbaltafel. Ook worden er groepsactiviteiten aangeboden. Wie zin heeft, mag meedoen.
Buiten op het plein is er voldoende ruimte om te rennen, te klimmen, klauteren en (bal) spelen.

De BSO locaties zijn voordat school begint, open van 7.30 uur tot 8.30 uur en in de middag na schooltijd tot 18.00 uur.

In de schoolvakanties is er opvang van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Op studiedagen wordt ook opvang aangeboden.

Eventueel is verlengde opvang mogelijk: voorschoolse opvang start dan om 07:00 en naschoolse opvang is dan tot 18:30 uur. Dit is ook mogelijk in de schoolvakanties.

BSO De Fontein
Scheldeplein 4
2987 EL Ridderkerk

T: 0180-200212
E: bso.fontein@s-k-r.nl

BSO De Buitenbol
Schiestraat 1
2987 CV Ridderkerk

T; 0180-417945
E: bso.buitenbol@s-k-r.nl

Clustermanager: Bianca Hoogendoorn
E. b.hogendoorn@s-k-r.nl

Meer informatie? Stuur dan een email via info@s-k-r.nl of vul meteen een inschrijving in via de website van Kinderopvang SKR.