Groepen
Communicatie
Kalender

Groep 7

Welkom bij groep 7


En dit zijn wij…..

file-1 file

 


Workshop Klassenblog 2017

In april hebben we gewerkt aan een super leuk project. We leerden foto´s maken die je zou kunnen gebruiken voor een blog. Ook hebben we geleerd hoe we met foto´s een verhaal kan vertellen of beelden kan manipuleren. Hieronder kunt u een impressie zien van wat we hebben gedaan!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

 


Sinterklaas 2016

Wat was het leuk!

Deze diashow vereist JavaScript.


De nieuwe rage ‘Mannequinchallenge’
In het  jeugdjournaal zagen we de nieuwe rage, stil staan als paspoppen, alsof de wereld even stil staat. Ook groep 7 deed mee aan deze challenge, zie het resultaat hieronder!


Talenten ontdekken

Op de Fontein werken wij aan onze talenten! Op dit moment werken wij aan muziek, drama, dans en coderen we zelf onze eigen spelletjes.  Hieronder een impressie!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Een spel ontworpen door één van de leerlingen! Druk op het groene vlaggetje en probeer met de pijltjes de kat naar de prinses te brengen succes!


Kinderboekenweek

Voor de herfstvakantie hebben we aandacht besteed aan de kinderboekenweek.  We hebben de week afgesloten met een leuke spelletjes middag samen met groep 8!

Deze diashow vereist JavaScript.


5 oktober, dag van de leerkracht. Wat een verrassing!!!!

_vwx5900-1


1 september

We zijn begonnen!!!!

We hebben al heel veel plezier gehad en hard gewerkt. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het Spaanse centrum.

Tot ziens!!!